Ons Verhaal

Alex Laetitia Quax Founders

Quax' reis begon ruim vier decennia geleden, gevoed door de visionaire geest van Alex Ryndziewicz - de kracht achter Quax. Alex vond zijn weg naar de baby-industrie in 1984, bij een familiebedrijf dat ruim een eeuw geleden werd opgericht en kinderwagens maakte. Dit vormde de basis van zijn passie, die hij gebruikte om iets uitzonderlijks te creëren voor ouders die aan het meest transformerende hoofdstuk van hun leven begonnen.

Na jaren van verfijning van zijn vaardigheden binnen het familiebedrijf, voelde Alex de roeping van een unieke visie. In 1997, met moed als zijn kompas, richtte hij Quax op, een merk waar zijn wijsheid en enthousiasme konden floreren, en waar hij eersteklas babyproducten kon ontwerpen voor gezinnen wereldwijd. Meubels, kinderwagens en interieuraccessoires kwamen in de schijnwerpers te staan en werden warm omarmd door ouders in heel Europa en daarbuiten. Verankerd in stijl, kwaliteit en functionaliteit, groeide Quax snel uit tot een baken in de baby-industrie, met complete kinderkamercollecties die moeiteloos meubels, stijl en kleur samenbrachten.

In 2018 werd een nieuw hoofdstuk ingeluid toen Laetitia Ryndziewicz, Alex' dochter en jonge moeder, haar intrede deed bij Quax. Haar aanwezigheid bracht nieuwe energie en innovatieve ideeën, en versterkte onze zoektocht naar uitmuntendheid. Met een intuïtief begrip van degenen voor wie Quax ontwerpt, samen met haar eigen ervaringen als moeder, kregen al onze creaties een unieke diepte van empathie.

De symbiotische samenwerking tussen de ervaren expertise van Alex en Laetitia's creatieve bijdragen leidt tot harmonieuze co-creatie. Samen belichamen ze de essentie van Quax - waar erfgoed, innovatie en het hart van het ouderschap samenkomen.