Onze Design Filosofie

Je interieur moet floreren naast de schoonheid van het verwelkomen van een nieuw leven. We streven ernaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden en je onder te dompelen in Quax paradise. Dat is onze design filosofie. 

Design filosofie banner

Passie voor Creatie zit in ons DNA

Het gevoel dat je ervaart bij Quax gaat verder dan esthetiek; je creëert je eigen wereld met je favoriete kleuren en geluiden, vormen en woorden. Het Quax team zorgt met passie ervoor dat al onze items zorgvuldig en nauwkeurig tot het leven worden gebracht. We streven naar minimalistische en harmonieuze collecties die onze toewijding aan kwaliteit en esthetische excellentie weerspiegelen. De kenmerkende zachte, natuurlijke en neutrale Quax kleuren en texturen zitten geworteld in ons DNA en spelen hierin belangrijke rol.

Voor Ieder wat Wils 

De Quax collectie bestaat uit een breed gamma aan producten die voldoen aan jouw behoeften en die van je kleintje. Bij ons vind je onmisbare items zoals babyparken, rocking chairs, luiertafels en badmeubels en zo veel meer. We onderscheiden ons echter door onze uitgebreide collecties kinder- en babykamers. Onze collecties bieden complete kamers aan, van babybedjes tot meegroeibedden, van commodes tot kledingkasten. Zo helpen we jou het proces van een harmonieuze en functionele ruimte creëren, vereenvoudigen. We begrijpen dat elk gezin unieke voorkeuren en wensen heeft op het gebied van ontwerp en stijl. Daarom omvatten onze collecties een verscheidenheid aan stijlen, kleuren en ontwerpen. We zijn er trots op dat we opties kunnen bieden voor verschillende voorkeuren, smaken en budgetten.

Tijdloze Schoonheid voor een Duurzame Toekomst

We geloven in tijdloze ontwerpen die naadloos opgaan in de rest van je interieur, trends overstijgen en jarenlang relevant blijven. Deze toewijding aan tijdloosheid stelt onze producten in staat om te floreren naast je evoluerende stijl en zich aan te passen aan de verschillende stadia van de groei van je kind. We zijn toegewijd aan het maken van producten die niet alleen een blijvende mooie uitstraling hebben, maar ook de tand des tijds doorstaan. 

Een investering in Quax betekent investeren in meubels en accessoires die niet alleen generaties lang gekoesterd kunnen worden, maar ook een duurzamere toekomst aanmoedigen.

Welcome the unsuspected,
the surprising
Create your own life,
design your world
Use your favourite
colours and sounds,
shapes and words
Tickle your senses, with Quax