Bestellen

Ik wens een factuur van mijn aankoop. Wat moet ik hiervoor doen?

Om een factuur te kunnen krijgen van uw aankoop, dient u een mailtje te sturen naar sales@quax.eu met uw facturatieinfo en de producten die u wenst te bestellen, alvorens de bestelling te plaatsen. Nadat de aankoop voltooid is, kunnen wij geen factuur meer voorzien.

Is de kleur van het product op mijn beeldscherm gelijk aan de werkelijkheid?

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de realiteit; geen beeldscherm is gelijk. We trachten alle kleuren zo getrouw mogelijk weer te geven in onze foto's. Voor alle artikelen geldt echter dat kleuren en structuren op het beeldscherm anders kunnen overkomen dan ze in werkelijkheid geleverd worden.

Ik heb een fout gemaakt bij het plaatsen van mijn bestelling, kan ik mijn order nog wijzigen?

Bestellingen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van de betaling. Tot die tijd kunnen er nog kosteloos wijzigen aangebracht worden. Eventuele extra of bijkomende kosten door het wijzigen van je bestelling worden aan jou doorgerekend.

Hoe betaal ik?

Quax.eu biedt vele vertrouwde betaaloplossingen via een beveiligde omgeving. Op dit moment accepteren wij MasterCard, Maestro, Visa, Mister Cash, Giropay, SOFORTBanking, maar ook iDEAL. Als je vanuit de winkelwagen naar de betaalopties gaat, wijst het zichzelf uit.

Hoe weet ik of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Je ontvangt van ons een e-mail waarin de bestelling bevestigd wordt.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. ( onder voorbehoud van publicatiefouten )

Zijn er nog bijkomende verzend- of administratiekosten?

Er zijn geen administratiekosten, bij de checkout worden de verzendkosten berekend voor jouw specifieke bestelling en bestemming.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via “Quax klachtendienst Webshop, Karel Picquélaan 84, B-9800 Deinze”. We doen er alles aan om je klacht binnen de 14 dagen te behandelen.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd. Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar Boek VI van het Belgisch Wetboek Economisch Recht. Mochten we er samen toch niet uitkomen, dan kan je als consument terecht bij Safeshops. SafeShops.be zal bemiddelen tussen de consument en de verkoper indien de klacht op het eerste zicht gegrond is. Je kan hen bereiken via het klachtenformulier op https://www.safeshops.be/nl/co... of schriftelijk: Kapelsesteenweg 195/1, 2180 Ekeren, info@safeshops.be. Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: https://www.consumentenombudsd... .Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: https://ec.europa.eu/odr.