Hoe Wij Zorgdragen

We geloven sterk dat wij als bedrijf  verantwoordelijkheid moeten nemen in alles wat we doen. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe wij zorgdragen; hoe we zorgdragen voor baby’s en kinderen, hoe we zorgdragen voor ouders en hoe we zorgdragen voor deze wereld. 

Kinderen vormen het fundament van onze samenleving, en als baby- en kinderinterieur merk, erkennen we onze cruciale rol en verantwoordelijkheid bij het vormgeven hierin. Maar onze verantwoordelijkheid gaat verder dan dat; we zijn diepgeworteld in de overtuiging dat we als gemeenschap moeten zorgen voor de veiligste en meest duurzame omgeving voor onze jongste leden.

Bij Quax geloven we dat elk product ontworpen voor baby's niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook ergonomisch verantwoord. Wij begrijpen als geen ander dat de vroege jaren van een kind van essentieel belang zijn voor hun ontwikkeling en algemeen welzijn. Daarom hebben we ons gewijd aan het creëren van producten die hun welzijn koesteren.

Bij het ontwerpen van onze producten nemen we de tijd en steken we onvermoeibare aandacht in elk detail. We werken samen met experts, zoals ontwerpers, ingenieurs en specialisten in de ontwikkeling van kinderen, om ervoor te zorgen dat elk item voldoet aan de hoogste ergonomische normen. We begrijpen het belang van het ondersteunen van het groeiende lichaam van je baby en het bieden van een comfortabele en veilige omgeving.

Een voorbeeld hiervan is de ingebouwde refluxbodem in onze kinderwagens, zoals de Crooz². Een ander voorbeeld is onze 'My Potty', die in nauwe samenwerking met ingenieurs is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw kleintje de perfecte houding heeft om het plassen te stimuleren. Maar ons ontwerpproces gaat verder dan dat; we denken ook aan ouders. Neem bijvoorbeeld onze schommelstoelen, waarin we ingebouwde hoofd- en armsteun hebben geïntegreerd om jou het ultieme comfort te bieden tijdens de voedings-, kalmerings- en knuffelmomenten. Terwijl ze er ook nog eens fantastisch uitzien Wij geloven dat jouw welzijn als ouder rechtstreeks van invloed is op het welzijn van je kleintje.

Om voor iemand anders te zorgen, is het belangrijk om eerst voor jezelf te zorgen. Bij Quax geloven we sterk in dit principe en daarom verliezen we jou nooit uit het oog. Opvoeden is een van de meest belangrijke en uitdagende taken in het leven. We houden daarom niet alleen altijd rekening met jouw comfort bij het ontwerpen van onze producten, maar we gaan verder dan dat. Gedurende jouw hele Quax journey staan we aan jouw zijde.

Heb je vragen over onze producten of wil je ze eerst zien voordat je koopt? Neem contact met ons op of bezoek onze Sunday Showroom. Heb je na je aankoop extra hulp nodig? Ons after-sales team staat voor je klaar.

We begrijpen dat als aanstaande of nieuwe ouder, je overspoeld wordt met informatie en ongevraagd advies. Bij Quax omarmen we deze uitdaging en bieden we begeleiding. Ontdek onze blog, volg ons op sociale media en abonneer je op onze nieuwsbrief voor waardevolle informatie en handige tips. We selecteren content die bij jouw behoeften past, zodat je met vertrouwen en gemak deze uitdagende fase van het ouderschap kunt doorlopen.

Bij Quax erkennen we onze immense verantwoordelijkheid om te zorgen voor onze immer veranderende wereld. Duurzaamheid is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We begrijpen de cruciale betekenis van het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties en streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

In alles wat we doen, van de keuze van materialen tot de implementatie van productieprocessen, is duurzaamheid het leidende principe bij Quax. Wij verbinden ons tot het nemen van verantwoorde stappen en streven naar continue verbetering in de richting van een groenere toekomst. Ons streven naar duurzaamheid is een belofte aan onze wereld en aan de kinderen van morgen.

Van productiemethoden tot verantwoord bosbeheer, elke stap zet zich in voor een betere toekomst. Onze zorgvuldige selectie van leveranciers weerspiegelt onze toewijding aan duurzame praktijken. We zijn ervan overtuigd dat het omarmen van milieubewuste productie de weg opent naar een wereld waarin Quax-baby's gedijen in een positieve, bloeiende omgeving.

Welcome to our world

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en stap binnen in onze betoverende wereld. Ontvang exclusieve updates, inspirerende verhalen en speciale aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Sluit je aan bij de Quax-familie en deel mee in ons avontuur.