Wie Zijn Wij

Rockin chair sand grey models
We love to go wild on beauty and joy.
We know you want to shape life exactly as you see it.
That’s why we create interiors that suit your taste.

Onze fundamentele waarden

Veiligheid & functionaliteit: De veiligheid van je kind staat bij ons voorop. We ontwerpen onze producten met nauwgezette aandacht voor detail en voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. Daarnaast hebben we oog voor functionaliteit en creëren we stukken die naadloos integreren in het dagelijks leven van je kleintje en praktische oplossingen bieden voor ouders.

Expressiviteit: Bij Quax geloven we in de kracht van zelfexpressie en het laten stralen van de persoonlijkheid van je kind. Onze ontwerpen omarmen het concept van expressiviteit en bieden een scala aan opties die passen bij verschillende smaken, stijlen en voorkeuren.

Kwaliteit: We zijn gedreven om meubels, decor en accessoires van de hoogste kwaliteit te maken. Elk stuk voldoet aan strenge normen om duurzaamheid, een lange levensduur en het vermogen om de uitdagingen van de kindertijd te weerstaan, te garanderen.

Inclusiviteit: We begrijpen dat gezinnen in allerlei vormen, kleuren en maten komen, en we zijn er trots op dat we een breed scala aan producten bieden die deze diversiteit weerspiegelen. Onze collecties zijn ontworpen om bij verschillende levensstijlen en voorkeuren te passen, zodat elk gezin iets kan vinden dat bij hen past. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie of naar een meer exclusieve ervaring, we streven ernaar om gezinnen in verschillende prijsklassen tegemoet te komen.

Duurzaamheid & tijdloosheid: We zetten ons in voor duurzame praktijken en bewuste productie. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en we streven ernaar onze ecologische impact te minimaliseren. Bovendien kenmerken onze ontwerpen zich door een tijdloos design en overstijgen ze daarmee trends om een lange levensduur te garanderen.