Yume

Ontdek de Yume kamer collectie, een betoverende wereld van natuurlijke elegantie en praktische functionaliteit voor de kinderkamer. Gekenmerkt door zijn handgemaakte rondingen en zorgvuldig geselecteerde materialen, straalt elk stuk van de collectie harmonie en tijdloze elegantie uit in de leefruimte van je kleintje. Van het intieme baby bedden die meegroeien met je kleintje tot aan de veelzijdige opberglossingen, elk meubelstuk en detail is ontworpen met het oog op comfort en stijl. Laat de Yume collectie je inspireren om een dromerige en veilige omgeving te creëren waar de verbeelding van je kleintje vrij kan bloeien en waar herinneringen voor het leven worden gemaakt.

Yume Chest CTA

Ontdek de Yume kamer collectie, een betoverende wereld van natuurlijke elegantie en praktische functionaliteit voor de kinderkamer. Elk stuk in deze collectie is doordrenkt met handgemaakte rondingen en zorgvuldig geselecteerde materialen, waardoor een sfeer van harmonie en tijdloze elegantie ontstaat in de leefruimte van je kleintje. Van de intieme babybedjes die meegroeien met je kind tot aan de veelzijdige opbergoplossingen, elk meubelstuk en detail is ontworpen met een focus op comfort, duurzaamheid en stijl.

Laat je betoveren door de Yume collectie en laat je inspireren om een dromerige en veilige omgeving te creëren waar de verbeelding van je kleintje vrij kan bloeien. Hier worden niet alleen dromen geboren, maar ook onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan. Elk stuk vertelt zijn eigen verhaal van zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor de kinderkamer niet alleen een plek is om te rusten, maar ook om te groeien en te dromen.

MEER OVER YUME

VEILIGHEID, DUURZAAMHEID & MEER

Bij Quax streven we naar het gebruik van duurzame materialen. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-uitstoot. Bovendien ondersteunen we duurzaam bosbeheer en vragen we onze leveranciers om een FSC-certificaat in te dienen. Alleen gerenommeerde leveranciers leveren hoogwaardige meubelhardware en lakken voor de afwerking.

Onze babybedden zijn ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten. Ze hebben afgeronde hoeken en veilige tussenruimtes tussen de spijlen, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. We werken alleen samen met vertrouwde leveranciers die hoogwaardige meubelhardware en lakken leveren, en die voldoen aan strenge certificeringseisen, zoals EN 71-3 voor migratie van schadelijke elementen.

Dat betekent dat al onze producten grondig worden getest om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen, zoals de EN-716 norm voor bedjes, EN-12221 norm voor luiertafels en EN-12221 voor commodes. Zo kun je met een gerust hart genieten van kostbare momenten met je kleintje, wetende dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit is.

De Yume-kamercollectie maakt gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder massief essenhout en es gefineerde MDF. Deze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun duurzaamheid, esthetische aantrekkingskracht en veiligheid. Het gebruik van massief essenhout voegt een natuurlijke en warme uitstraling toe aan de meubels, terwijl het es gefineerde MDF zorgt voor een mooie afwerking en consistentie in het ontwerp. De rondingen van deze collectie worden met de hand gemaakt, wat bijdraagt aan de unieke uitstraling en het vakmanschap van de meubelstukken. De materialen van deze collectie voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en zijn geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Om de kwaliteit van dit item te behouden, raden wij regelmatig onderhoud aan met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Met de juiste zorg zal dit item jarenlang zijn schoonheid behouden en een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. 

* Door het ambachtelijke handwerk bij de rondingen van de kast- en commodedeuren kunnen kleine verschillen optreden. Deze verschillen kunnen enigszins van invloed zijn op zowel de montage als het uiterlijk van de commode- en kastdeuren, maar dragen tegelijkertijd bij aan de authentieke uitstraling van het meubilair.

De Yume-collectie biedt een symfonie van elegantie en functionaliteit voor jouw kinderkamer. Deze veelzijdige collectie omvat een babybed van 110 x 70 cm en een babybed van 140 x 70 cm, met de mogelijkheid om apart een uitvalbeschermer aan te schaffen voor eenvoudige conversie naar een halfopen peuterbed. Bovendien breidt de Yume Junior Kit beide bedden uit tot ruime juniorbedden van 170 x 70 cm.

Daarnaast bevat de collectie een stijlvolle commode, optioneel uitgerust met een handige luieruitbreiding, waardoor het naadloos transformeert naar een luiertafel terwijl de coherente uitstraling van je kinderkamer behouden blijft. De kast, met twee openslaande deuren, biedt voldoende opbergruimte.

Wat de Yume-collectie echt onderscheidt, zijn de toevoegingen van een praktische en een Storage Table en bijpassende kinderstoeltje. Deze elementen versterken niet alleen de functionaliteit, maar voegen ook een speelse charme toe aan de kamer. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Yume-collectie voor een kinderkamer die meegroeit met je kind.