Ashi

Ontdek Ashi - waar elegantie en groei elkaar ontmoeten. Vernoemd naar het Japanse "voetjes," legt Ashi de essentie van verbinding vast. De gratie van het midcentury modern design definieert deze collectie en harmonieert stijl en functie. Ashi, waar dromen en groei samensmelten in blijvende elegantie

VEILIGHEID, DUURZAAMHEID & MEER

Bij Quax streven we naar duurzaamheid en veiligheid in al onze producten, omdat we geloven dat de gezondheid en het welzijn van jouw kleintje onze hoogste prioriteit zijn. Onze meubelplaten voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissie, en we zetten ons in voor duurzaam bosbeheer door het vereisen van FSC-certificering van onze leveranciers. We werken alleen samen met gerenommeerde leveranciers voor meubelbeslag en lakken, die de nodige certificaten, zoals EN 71-3 voor de migratie van schadelijke elementen, kunnen voorleggen.

Onze babybedden zijn ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten. Ze hebben afgeronde hoeken en veilige tussenruimtes tussen de spijlen, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. Bovendien voldoen onze polyurethaan lakken aan strikte veiligheidsnormen, waaronder EN 71-3, wat garandeert dat ze geen schadelijke stoffen afgeven. Al onze producten worden grondig getest om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen, zoals de EN-716 norm voor bedjes, EN-12221 norm voor luiertafels en EN-14749 norm voor commodes. Zo kun je met een gerust hart genieten van kostbare momenten met je kleintje, wetende dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit is.

De Ashi kamercollectie wordt geproduceerd in Europa en belichaamt de essentie van Europees vakmanschap en kwaliteit.

De meubels in de Ashi-collectie zijn vervaardigd uit gemelamineerde spaanderplaat, gedragen door massieve beukenhouten pootjes die zijn afgewerkt met een polyurethaan lak. De zijkanten met spijlen en de lattenbodems van de bedden zijn eveneens gemaakt van massief hout en afgewerkt met een polyurethaan lak die voldoet aan strikte veiligheidsnormen, waaronder EN 71-3. Dit garandeert dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen, wat perfect is voor kindjes die de wereld graag met hun mond verkennen.

Het gebruik van hoogwaardig melamine garandeert niet alleen de duurzaamheid van de collectie, maar maakt het onderhoud ook eenvoudig. De oppervlakken zijn bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk schoon worden gemaakt met een vochtige doek. Dit komt tegemoet aan de praktische behoeften van het ouderschap, waardoor de Ashi-collectie een ideale keuze is voor moderne ouders die zowel esthetiek als functionaliteit in hun kinderkamermeubilair zoeken.

De Ashi-collectie is een veelzijdige en elegante keuze voor de kinderkamer. Deze collectie omvat een bed van 120 x 60 cm, een 140 x 70 cm bed dat omvormbaar is tot een open peuter bedje, dat je kan uitbreiden met optionele uitvalbeschermer. Daarnaast biedt de collectie een commode met 3 handige laden, die kan worden uitgerust met een optionele luierextensie voor extra functionaliteit. Om de collectie compleet te maken, hoort er ook een twee- of driedeurskast bij  voor al je opbergbehoeften.

Bovendien, voor ouders die kiezen voor het 140 x 70 cm bed, is er ook de handige Junior Kit beschikbaar. Deze kit bevat alle benodigde stukken om het 140 x 70 cm bed om te vormen tot een ruim junior bed met afmetingen 70 x 70, inclusief een lattenbodem en een bijzettafeltje waardoor je kleintje tot wel 10 jaar van hetzelfde bed kan genieten. Kortom; met de Ashi-collectie heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte kinderkamer in te richten die meegroeit met de behoeften van je kleintje.