Mood

Mood is een moderne, lichte slaapkamer met stijlvolle details zoals de geometrische fijne lijnen in het ontwerp. De poten, liefdevol vervaardigd uit massief beukenhout, dragen de ziel van deze collectie. Andere materialen, zorgvuldig omhuld in MDF en afgewerkt met een kindvriendelijke polyurethaanlak, voegen toe aan zijn aantrekkingskracht. Een verfijnde omhelzing van eenvoudige elegantie waar je baby zich thuis voelt en tot rust komt - en jij ook. 

VEILIGHEID, DUURZAAMHEID & MEER

Bij Quax streven we naar duurzaamheid en veiligheid in al onze producten, omdat we geloven dat de gezondheid en het welzijn van jouw kleintje onze hoogste prioriteit zijn. Onze meubelplaten voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissie, en we zetten ons in voor duurzaam bosbeheer door het vereisen van FSC-certificering van onze leveranciers. We werken alleen samen met gerenommeerde leveranciers voor meubelbeslag en lakken, die de nodige certificaten, zoals EN 71-3 voor de migratie van schadelijke elementen, kunnen voorleggen.

Onze babybedden zijn ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten. Ze hebben afgeronde hoeken en veilige tussenruimtes tussen de spijlen, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. Al onze producten worden grondig getest om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen, zoals de EN-716 norm voor bedjes, EN-12221 norm voor luiertafels en EN-12221 voor commodes. Zo kun je met een gerust hart genieten van kostbare momenten met je kleintje, wetende dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit is.

De Mood kamer collectie kenmerkt zich door zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. De poten zijn gemaakt van massief beukenhout, terwijl de bovenkant van de meubels is vervaardigd uit MDF en afgewerkt met een kindvriendelijk polyurethaan lak. De planken zijn gemaakt van gemelamineerde spaanplaat voor duurzaamheid en functionaliteit.

Om de kwaliteit van dit item te behouden, adviseren wij regelmatig onderhoud met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze de laklaag kunnen beschadigen. Met de juiste zorg zal dit item jarenlang zijn schoonheid behouden en een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. 

De Mood-collectie omvat een bed in de maten 120 x 60 cm en 140 x 70 cm. Beide bedden kunnen worden omgebouwd tot een open bedbank. Het bed van 140 x 70 cm kan ook worden uitgebreid met een optionele uitvalbeschermer, waardoor het kan worden omgevormd tot een peuterbed. Daarnaast is er ook een juniorbed van 200 x 90 cm en een commode met 3 laden. De commode kan worden uitgerust met een optionele luierextensie, waardoor het kan worden omgevormd tot een luiertafel die perfect past bij jouw kamercollectie. Tot slot is er ook een tweedeurs- of driedeurskast beschikbaar om de kamer volledig af te maken