Loft

Ontdek de betoverende wereld van de Loft-kamercollectie, waar strak Scandinavisch design samenkomt met betaalbare luxe. Elk meubelstuk van deze geliefde kamercollectie vertelt een verhaal van tijdloze schoonheid en eenvoud, terwijl elke hoek een oase van comfort biedt voor jouw kleintje. Van bedden die meegroeien met hun eerste stappen tot kasten die een wereld van opbergruimte en stijl bieden, de Loft-collectie omarmt functionaliteit en elegantie voor de moderne baby- en kinderkamer. Welkom in de wereld van Loft, waar dromen werkelijkheid worden.

Loft Wardrobe CTA

Stap binnen in de betoverende wereld van Quax's Loft-kamercollectie, waar Scandinavisch design harmonieert met betaalbare luxe. Elk meubelstuk in deze geliefde collectie belichaamt tijdloze schoonheid en eenvoud, en biedt een oase van comfort voor jouw kleintje. Van de veelzijdige bedden die meegroeien met hun avonturen tot de elegante kasten die functionaliteit combineren met stijl, de Loft-collectie staat voor hoogwaardige materialen en doordacht vakmanschap.

De kenmerkende massief beukenhouten pootjes stralen natuurlijke schoonheid en duurzaamheid uit, terwijl de gemelamineerde spaanderplaat zorgt voor robuustheid en een veilige omgeving. Elk detail, van de converteerbare bedden tot de uitbreidbare commode en ruime kledingkasten, is ontworpen met het comfort en de ontwikkeling van je kind in gedachten.

Laat de Loft-collectie van Quax je inspireren om de perfecte kinderkamer te creëren, waar dromen werkelijkheid worden en elke ruimte een uitnodiging is tot groei en verbeelding.

MEER OVER LOFT

VEILIGHEID, DUURZAAMHEID & MEER

Bij Quax streven we naar duurzaamheid en veiligheid in al onze producten, omdat we geloven dat de gezondheid en het welzijn van jouw kleintje onze hoogste prioriteit zijn. Onze meubelplaten voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissie, en we zetten ons in voor duurzaam bosbeheer door het vereisen van FSC-certificering van onze leveranciers. We werken alleen samen met gerenommeerde leveranciers voor meubelbeslag en lakken, die de nodige certificaten, zoals EN 71-3 voor de migratie van schadelijke elementen, kunnen voorleggen.

Onze babybedden zijn ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten. Ze hebben afgeronde hoeken en veilige tussenruimtes tussen de spijlen, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. Al onze producten worden grondig getest om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen, zoals de EN-716 norm voor bedjes, EN-12221 norm voor luiertafels en EN-12221 voor commodes. Zo kun je met een gerust hart genieten van kostbare momenten met je kleintje, wetende dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit is.

De Loft kamercollectie wordt geproduceerd in Europa en belichaamt de essentie van Europese vakmanschap en kwaliteit.

De kenmerkende pootjes van de Loft Collectie zijn met zorg vervaardigd uit massief beukenhout, exuderend natuurlijke schoonheid en stevigheid. Alle andere componenten worden vervaardigd uit hoogwaardige gemelamineerde spaanderplaat, waarbij de zijpanelen met spijlers van de bedden en het lattenrooster ook worden gemaakt van massief beukenhout en lindehout. Deze zijkanten en het lattenrooster worden vervolgens afgewerkt met een kindvriendelijke polyurethaan lak, wat zorgt voor duurzaamheid en een veilige omgeving voor je kleintje.

Om de kwaliteit van dit item te behouden, adviseren wij regelmatig onderhoud met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze de laklaag kunnen beschadigen. Met de juiste zorg zal dit item jarenlang zijn schoonheid behouden en een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. 

De Loft serie bestaat uit een babybed van 120x60 cm, een converteerbaar babybed met afmetingen van 120x60 cm dat uitbreidt naar 200x90 cm (alleen verkrijgbaar in het wit), en een converteerbaar babtybed van 140x70 cm dat transformeert naar een open bed. Met de Junior Kit van deze collectie kunt u uw bed van 140x70 omzetten naar een juniorbed van 170x70. Daarnaast is er een commode met twee laden en drie open compartimenten, die kan worden uitgebreid met een optionele extensie waarmee je je commode omtovert in een luiertafel. Om de collectie compleet te maken, is er een kledingkast met twee of drie deuren en een open compartiment.