Terug naar inspiratie

Newborn Essentials

Bij Quax vind je alles wat jij nodig hebt voor de allereerste momenten met je splinternieuwe kleintje. We begrijpen dat deze eerste mooie, maar soms uitdagende maanden, praktische en comfortabele items vereisen. Daarom denken we niet enkel aan de allerkleinsten, maar ook aan jullie, de ouders. Hier ontdek je alle onmisbare items die je als kersverse ouder nodig hebt, ontworpen met jullie comfort in gedachten. En dat alles komt in de typische Quax stijl, met zachte kleuren en inspirerend design, waardoor ook je bestaande interieur je dankbaar zal zijn.

A day in the life blog goodmorning 2

1. Side-by-side wieg: Samen Dichtbij voor Onvergetelijke Nachten

De side-by-side wieg van Quax is een onmisbare metgezel tijdens de allereerste nachten met je baby. Deze wieg vervult de rol van co-sleeper en is daarom het meest praktische item ooit. Schuif de side-by-side wieg tegen je eigen bed aan en laat één zijde open. Dit maakt het voeden, troosten en bewonderen van je baby eenvoudig. Dicht bij jou, maar toch veilig in hun eigen wiegje.

Deze wieg kan in hoogte worden versteld en heeft een bevestigingsfunctie, zo past ie perfect aan je bed. Heeft je kleintje last van reflux? Geen probleem, maak het je baby comfortabel door één kant omhoog te verstellen. Wil je de wieg uiteindelijk vrijstaand gebruiken? Sluit de open zijde gewoon weer met de rits.

Beschikbaar in quilted fabric in clay, en in teddy fabric voor extra zachte nachten in cream en sheep. Welke is jouw favoriet?

Creëer je eigen safe haven met deze knusse cocoon en geniet van je bubbel de eerste nachten.

 

Rockin chair sand grey models

2. Rocking Adult Chair De Luxe

De iconische rocking chair van Quax is een must-have voor alle nieuwe mama’s en papa’s. Naast zijn prachtig design, heeft de schommelstoel ook enkele eigenschappen die zorgen voor een ongezien comfort: 

  • Ingebouwde hoofdsteun voor extra comfort tijdens vermoeiende nachten
  • Geïntegreerde armsteun die de nodige ondersteuning geeft tijdens het voeden, of je nu borstvoeding geeft of van het flesje voedt
  • Comfortabel design voor het gezelligste troosten en knuffelen, de rocking feature zorgt ervoor dat je je kleintje meteen kan kalmeren. 

Wil je een extra zacht knuffelmomentje? Ga dan voor de Rocking Chairs afgewerkt met teddy fabric, a Quax favorite

3. Luiertafel + Bad

Met het gemak van een luiertafel + bad gecombineerd, is elke luierwissel, spitter, spetter en spater een aangename ervaring. Met onze badunits heb je alles bij de hand voor het dagelijkse verzorgingsritueel met je kleintje:

🌊 De badunit is volledig mobiel en dus superhandig om het badje te vullen en te legen en je baby te wassen waar je maar wilt.

🐋 Gebruik je het badje niet meer? Haal dat gedeelte er gewoon uit en je houdt een tijdloze luiertafel over waar je nog jaren plezier van hebt.

🧼 De op maat gemaakte manden in katoen en bamboe zijn optioneel verkrijgbaar en perfect om alles mooi in op te bergen. De hangmanden zorgen voor een superpraktisch en vergroot werkoppervlak.

A day in the life blog goodmorning 1
Breastfeeding pillow linnen grey
A day in the life blog goodmorning 2

4. Borstvoedingskussen

Blijf je liever in het comfort van je eigen bed of zetel tijdens de voedingsmomentjes, of vooral tijdens die hele late of vroege momenten? Dan is het Quax borstvoedingskussen onmisbaar tijdens de eerste maanden met je kersverse baby. Het kussen in natuurlijke linnen stof zorgt ervoor dat jij en je baby comfortabel zitten, omdat de natuurlijke stof lucht laat circuleren en zweet absorbeert.

Ook geschikt als zwangerschapskussen om je buik te ondersteunen tijdens die laatste weken dat je baby nog verstopt zit. 

Breastfriends forever!