Terug naar inspiratie

Gids: Quax Wiegen

Ontdek de betoverende wereld van Quax wiegen, waar dromen werkelijkheid worden. Het kiezen van de ideale wieg voor jouw kleintje is een belangrijke beslissing als toekomstige ouder. Hoe maak je te midden van de vele opties de juiste keuze? Wij staan klaar om je door de mogelijkheden te begeleiden.

Co-Sleeper Side by Side

In die kostbare eerste maanden is de Quax co-sleeper Side by Side een waardevolle metgezel. Deze slim ontworpen wieg schuif je moeiteloos naast je bed, met één zijde open. Waarom? Zo kun je gemakkelijk je baby voeden, troosten en bewonderen, terwijl jullie een onbreekbare band opbouwen die de fysieke nabijheid overstijgt.

Flexibiliteit is van onschatbare waarde, en de co-sleeper Side by Side biedt precies dat. Met verstelbare hoogte en een stevige bevestigingsfunctie past de wieg perfect bij je bed, waardoor je slaapruimte naadloos wordt uitgebreid. Heeft je kleintje last van reflux? Geen zorgen - verhoog gewoon één zijde voor optimaal comfort. Dit doordachte ontwerp voorziet in de unieke behoeften van zowel baby als ouder.

Terwijl je baby groeit en verandering onvermijdelijk wordt, past de co-sleeper Side by Side zich moeiteloos aan. Wil je het gebruiken als een op zichzelf staande wieg? Sluit eenvoudig de open zijde met de rits, waardoor het een veilige cocon wordt voor je kleintje. Quax zorgt ervoor dat deze overgang net zo soepel en veilig is als de wieg zelf.

Met drie prachtige versies om uit te kiezen, is er een stijl voor elke voorkeur. De quilted uitvoering in clay straalt tijdloze charme uit, terwijl de bouclé-varianten in sheep en cream een knusse en toch verfijnde uitstraling bieden. De co-sleeper Side by Side omarmt op elegante wijze functionaliteit en elegantie, waardoor een plek ontstaat waar verbinding en comfort schitteren.

Rocking Cradle De Luxe Sheep

Rocking Cradle De Luxe

Tijdens het slaapritueel komt de Rocking Cradle De Luxe volledig tot zijn recht. Deze wieg combineert het kalmerende schommelen van een schommelstoel met de knusheid van een wieg, waardoor bedtijd een serene ervaring wordt voor je baby. Stel je voor hoe je kleintje vredig in slaap valt, omringd door deze veilige cocon.

Gemaakt van zachte en comfortabele bouclé-stof biedt deze prachtige wieg een ongeëvenaarde slaapomgeving voor jouw kostbare kleintje. De houten sledes, met zorg afgewerkt met vilt, zorgen ook voor een vloeiende en zachte schommelbeweging. Kies uit twee elegante kleuren die passen bij jouw stijl, babykamer of leefruimte: Sheep met naturelle sledes of Cream met sledes in walnut.

De unieke schommelfunctie maakt deze wieg tot de perfecte keuze om je baby rustig in slaap te wiegen en mee te nemen naar dromenland. Voor ultieme veiligheid en gemoedsrust is het belangrijk om de metalen poten altijd voorzichtig uitgeklapt te houden wanneer je baby slaapt. In slaap vallen in de Quax Rocking Cradle De Luxe voelt als een betoverend slaapliedje.

Dus, wat is de conclusie? Welk type wieg is de beste keuze voor jou als ouder? Als je verlangt naar een intieme verbinding en aanpasbare flexibiliteit, wordt de co-sleeper Side by Side jouw toevluchtsoord. Aan de andere kant, als je bedtijd ziet als een rustgevende ervaring voor je kersverse kleintje, compleet met het zachte wiegen van een schommelstoel, komt de Deluxe Rocking Cradle naar voren als jouw optimale keuze. Welke weg je ook kiest, wees gerust, de slaap van je baby wordt omhuld door de fijnste en veiligste omhelzing bij Quax.