Terug naar inspiratie

A Day In the Life

Laat je betoveren door de magische wereld van newborn bliss, tot leven gebracht door Quax. 

A day in the life blog goodmorning 3
A day in the life blog goodmorning 2
A day in the life blog goodmorning 1

Goeiemorgen!

Vandaag werd ik super dicht bij mama en papa wakker. Dat zijn mijn lievelingsochtenden, wakker worden en meteen kunnen knuffelen. Altijd als ik in mijn co-sleeper slaap voel ik me zo geliefd en veilig want ik ben zo dicht bij de gene van wie ik hou. Yay, mama haalt haar borstvoedingskussen boven, dat wil zeggen dat ik ontbijt op bed krijg. Door het handige kussen moeten we onze cozy cocoon niet verlaten voor mijn eerste maaltijd. 

Spetter, spetter

Hoewel de dag nog jong is, voel ik al de noodzaak van een kleine verfrissing. Ik denk dat mijn papa hetzelfde denkt … of ruikt, want hij brengt me naar mijn badje. Spetter spetter! Een knus badmomentje transformeert me in een propere superster. Met een verse pamper en een knusse outfit ben ik klaar voor mijn nieuwe dag.

Newborn bliss a day in the life babybouncer

Time for some fun! Voor mijn ogen zie ik de zeewezens dansen en een magische wereld creëren voor mij. Ik kan al niet wachten tot ik ooit een zeepaard in het echt zie- een gedachte die mijn hart vult met verwachting. Voor nu is het zachte rammelaartje echter mijn vertrouwde metgezel. Naarmate het ritme van de dag doorgaat, neemt een zachte slaperigheid het over. Wat een geluk dat ik in mijn rocking bouncer lig, de rustgevende beweging wiegt me in een vredige slaap.

A day in the life rocking chair adult deluxe 2

Grommel grommel … terwijl ik ontwaak, hoor ik mijn buikje rommelen en ik hoop dat mama of papa daar snel iets aan komt doen. Alsof ze mijn gedachten kunnen horen, nemen ze me mee naar mijn favoriete lunch spot, de rocking chair voor de volwassenen! De zachte beweging heeft een ongekend vermogen om me te kalmeren, waardoor elke voeding een rustgevende ervaring wordt.

Quax crooz 6
A day in the life pram 2
A day in the life pram 1

Kopje Koffie

Vandaag brengt een klein avontuur met zich mee, omdat mama en papa eropuit trekken voor iets wat ze 'koffie' noemen. Mijn begrip van dit concept is misschien beperkt, maar waar het om gaat is de vreugde van hun gezelschap in mijn prachtige kinderwagen. De wereld buiten is een boeiend tapijt van kleuren en geluiden, en ik neem het allemaal in me op met wijd open ogen.

Slaapzacht

Terwijl de dag ten einde loopt, roept Dromenland. Mama wikkelt me teder in mijn zachtste slaapzak en opent het rijk van de slaap. "Zandman," fluister ik, "breng me mijn zoete dromen."

Ik hoop dat je hebt genoten van het kijkje in mijn dagelijkse reis. Tot snel!

Met liefde,

Q.