My Potty

My Potty van Quax is de perfecte partner in crime voor het zindelijkheidstrainingstraject van je kleintje. Het is zonder twijfel het meest stijlvolle en ergonomische potje op de markt. Ontworpen door ingenieurs, zorgt ons potje ervoor dat je peuter comfortabel en, nog belangrijker, correct zit, wat een succesvolle zindelijkheidstraining aanmoedigt. Bovendien vormt het naadloos een aanvulling op je interieur. Laat het met een gerust hart in zicht staan en houdt zindelijkheidstraining zo top of mind bij je peuter.

Ontdek de matching Textiel Collectie in Badstof

AFMETINGEN, MATERIALEN & VEILIGHEID

Breedte: 38 cm
Hoogte: 30 cm
Lengte: 33 cm

My Potty is gemaakt van duurzaam, dik materiaal dat is ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan. Het afneembare witte potje heeft een hoogglans afwerking, waardoor het bijzonder gemakkelijk schoon te maken is. Verwijder eenvoudig het binnenpotje, maak het schoon en zet het weer in elkaar - zo eenvoudig is het. Dit doordachte ontwerp zorgt ervoor dat het handhaven van netheid en hygiëne moeiteloos is, zodat je je meer kunt richten op de zindelijkheidstraining van je kind.

My Potty is ontworpen met de veiligheid van je kleintje in gedachten. Het is sterk en duurzaam, vrij van BPA, PVC en ftalaten, wat zorgt voor een veilige en gezonde zindelijkheidstraining. Bovendien heeft My Potty een antislip basis voor extra stabiliteit, waardoor je gerust kunt zijn terwijl je kleintje zelfstandig leert het potje te gebruiken.