Mood Babyroom Clay Shop the look

Mood Series

Mood is een moderne, lichte slaapkamer met stijlvolle details zoals de geometrische, fijne lijnen in het ontwerp. De poten, liefdevol vervaardigd uit massief beukenhout, dragen de ziel van deze collectie. Andere materialen, gekoesterd in hun MDF-omhulsels en omhuld met een glinsterende polyurethaanlak, omarmen de warmte van gemelamineerd spaanpl. Een verfijnde omhelzing van eenvoudige elegantie waar je baby zich thuis voelt en tot rust komt - en jij ook. 

Mood viert de schoonheid van eenvoud

Elk stuk van de Mood collectie straalt zuivere lijnen uit, omarmt strakke ontwerpen en omhult zich met de essentie van natuurlijke schoonheid. De poten, liefdevol vervaardigd uit massief beukenhout, dragen de ziel van deze collectie. Andere materialen, gekoesterd in hun MDF-omhulsels en omhuld met een glinsterende polyurethaanlak, omarmen de warmte van gemelamineerd spaanplaat.

Mood omvat een scala aan meubelstukken die een complete kinderkamer kunnen vormen, van wieg tot commode en kledingkasten. Deze veelzijdige collectie groeit mee met je kind, van de prille babyjaren tot de kindertijd, en biedt tijdloze elegantie en functionaliteit in elke fase van de groei van je kleintje. Met Mood creëer je een ruimte die niet alleen voldoet aan je behoeften van vandaag, maar ook aan die van morgen, terwijl het de schoonheid van eenvoud viert.

Mood Clay or White

Welkom in de wereld van de Mood Collectie, waar tijdloze elegantie en verfijning elkaar ontmoeten. Bij Quax hebben we deze collectie samengesteld met twee prachtige kleuropties: Clay en Wit. Beide kleuren stralen hun eigen unieke charme uit en bieden een keur aan mogelijkheden om de perfecte sfeer voor de kamer van je kind te creëren.

Wit: De Ultieme Uitdrukking van Minimalisme

Kies je voor de witte uitvoering van de Mood kamer, dan omarm je het ultieme minimalisme en tijdloze schoonheid. Wit is de kleur van zuiverheid en eenvoud, en het creëert een kalme en verfijnde omgeving waarin creativiteit en verbeelding kunnen bloeien. Deze uitvoering is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een strakke, frisse esthetiek die zich makkelijk laat combineren met diverse stijlen.

Clay: Omhels Warmte en Rust

De uitvoering in clay van de Mood kamer is doordrenkt met warmte en rust. Deze diepe en aardse tint weerspiegelt een gevoel van geborgenheid, en creëert een ruimte waarin je kind zich volledig kan ontspannen. Clay brengt een gevoel van natuurlijke sereniteit naar voren en vormt de perfecte achtergrond voor liefdevolle momenten, rustige slaap en geborgenheid.

De Mood series, waar tijdloze elegantie een ruimte creëert die de mooiste dromen waar kan maken.

Veiligheid, duurzaamheid & meer
 

Bij Quax maken we gebruik van duurzame materialen. Alle meubelplaten voldoen aan de strenge E1-norm inzake formaldehyde-emissie. We ondersteunen duurzaam bosbeheer en vragen onze leveranciers een FSC certificaat voor te leggen. Enkel gerenommeerde leveranciers staan in voor kwalitatief meubelbeslag en de lakken voor de afwerking. Deze producenten staan in voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met attentie voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubelen worden getest door internationaal erkende instanties op EN-716 voor de bedjes en EN-12221 voor de luiertafels.

De pootjes van de Mood reeks zijn vervaardigd uit massieve beuk. De bovenbouw van de meubelen in mdf afgewerkt met een polyurethaan lak. Enkel de leggers in gemelamineerde spaanderplaat. 

De Mood collectie bestaat uit een bed 120 x 60 cm, een bed140 x 70 cm. Beide bedjes zijn omvormbaar naar een junior versie. Verder hoort er nog junior bed van 200x90 cm bij en een commode met 3 laden. De commode kan uitgerust worden met een optionele luierextensie. Om de kamer volledig af te maken is er ook twee- of driedeurskast.