Loft Room Shop the look clay

Loft series

De Loft collectie vond haar inspiratie in het strakke Scandinavische design. Het is een geliefde keuze binnen de Quax-familie, een verzameling meubels die strak zijn vormgegeven en aantrekkelijk geprijsd. Deze collectie is een viering van betaalbare luxe, waar stijl en eenvoud hand in hand gaan. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van Loft.

Flow Bed Website 1

Loft Good to Grow - Junior Kit

Het 140x70 bed in de Loft-collectie is een symbool van tijdloosheid en duurzaamheid, evoluerend met je kind door drie opmerkelijke fases. Beginnend als een dicht en veilig babybedje, biedt het geborgenheid in de vroege kindertijd. Vervolgens, wanneer je kleintje groeit, kan het worden omgevormd tot een open bedje, met de optie van een uitvalbeschermer voor extra veiligheid.

Maar de ware magie onthult zich met de junior kit, waarmee het bed elegant uitrekt tot 170x70 cm. Nu wordt het een veelzijdig junior bed, compleet met een bijzettafeltje voor de dromen en avonturen van je opgroeiende kind. Het Loft Bed 140x70 omarmt elk stadium van je kind en weerspiegelt de reis van ouderschap met een meubelstuk dat de tand des tijds doorstaat.

Flow Uitvalbeschermer Website

Stijlvolle Veiligheid: Quax Uitvalbeschermers

Bij Quax begrijpen we dat de veiligheid van je kleintje altijd op de eerste plaats komt. Daarom hebben we met veel zorg en aandacht onze optionele uitvalbeschermers ontwikkeld, die met hun 90 centimeter lengte een geruststellende bescherming bieden. Ze zijn ontworpen om perfect te passen bij de open 140 x 70 cm bedjes en de junior kit bedjes, zodat je kindje veilig kan genieten van een goede nachtrust.

Onze uitvalbeschermers komen in verschillende kleuren, zodat je ze moeiteloos kunt combineren met al onze kamercollecties en kleuren texturen. Of je nu kiest voor de warmte van Ashi in Walnut, de tijdloze pracht van Loft in Clay, onze uitvalbeschermers passen zich naadloos aan om jouw kamerinrichting compleet te maken. Je kan de uitvalbeschermers eenvoudig onder de matras schuiven. Dit maakt installatie moeiteloos en zorgt voor een stevige en veilige bevestiging, zodat jij met een gerust hart de nacht kunt doorbrengen, wetende dat je kind veilig slaapt.

Met de Quax optionele uitvalbeschermers heb je de kans om functionaliteit en schoonheid te verenigen, zodat de kamer van je kind niet alleen veilig is, maar ook een weerspiegeling is van je eigen stijl. Ontdek de perfecte harmonie van design en veiligheid met onze uitvalbeschermers, want bij Quax gaan veiligheid en stijl hand in hand.

Loft: an absolute winner at a soft price

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax ondersteunen we duurzaamheid. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissies. Onze leveranciers beschikken over het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer. Alle productieprocessen worden aangedreven door elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen (hernieuwbare energie). Tijdens de productie wordt houtafval verzameld en gebruikt voor verwarming. De rest van de materialen wordt hergebruikt om nieuwe spaanplaten van te maken. De lakken zijn op basis van water en zonder afval. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubels zijn door internationaal erkende instanties getest op EN-716 voor de bedjes en EN-12221 voor de luierextensies.

De pootjes zijn vervaardigd uit massieve beuk. Alle andere materialen uit gemelamineerde spaanderplaat. Tenzij de zijkanten met spijlers van de bedden die ook uit massieve beuk gemaakt zijn en het lattenrooster uit massieve linde. Zijkanten en lattenrooster worden afgewerkt met een polyurethaan lak.

De Loft collectie bestaat uit een 120x60 cm baby bedje, een 140x70 cm bedje dat omvormbaar is naar een junior versie, en een omvormbaar bed 120/200 cm (enkel in witte uitvoering). Verder is er ook een commode met 2 laden en 3 open vakken, die kan uitgerust worden met een optionele luierextensie. Om de collectie te vervolledigen is er ook een twee- of driedeurskast met open vak.