Quax Stock Sale 26, 27, 28 April 2024

Baby & Kids Design aan Zachte Prijsjes

Op 26, 27, 28 april gaan de deuren van ons magazijn opnieuw open voor een gigantische stockverkoop.

Een groot aanbod aan meubelen komende van quality controls, showroommodellen en einde reeksen: je vindt er baby- en kinderkamers, bedjes, parken, luiertafels, textiel, park- en bedbekleding, knuffels, kinderwagens, autostoelen en meer - kortom, alle baby musthaves aan spotprijsjes!

Kom zeker langs en mis deze koopjes niet!

​Praktische Info

Gelieve aangepast vervoer te voorzien (bestelwagen) om de grote meubelen meteen in hun geheel te kunnen meenemen. We raden ook aan om bescherming (zoals dekens of plastic) te voorzien om de meubelen te beschermen in uw wagen.

Alle houten meubelen kunnen tegen vergoeding door Quax worden gedemonteerd en ingepakt, voor een afhaling binnen de 7 dagen na de stockverkoop.

Tarieven voor demontage:

  • klein meubel (park, wieg, luiertafel, badmeubel): €15 / stuk
  • kamer items (kast 2d, commode, baby- & junior bed): €25 / stuk
  • xxl stukken (kast 3d + 4d, stapelbed): €50 / stuk

De afhaaldata worden meteen aan de kassa vastgelegd. Op deze beschikbare en overeengekomen afhaaldata kan u terecht in het magazijn voor afhaling op werkdagen tussen 8u en 12u.

Special Guest

We zijn verheugd om dit jaar een special guest te verwelkomen op onze stockverkoop! Naast onze gebruikelijke selectie van babykamers en andere babygerelateerde artikelen, bieden we ook hoogwaardige parasols van topkwaliteit aan tegen ongeziene prijzen. Mis deze kans niet om je tuin te voorzien van bescherming tegen de zon met onze exclusieve selectie aan parasols!

Waar & Wanneer?

  • vrijdag 26.04: 10h00 - 17h00
  • zaterdag 27.04: 10h00 - 17h00
  • zondag 28.04: 10h00 - 14h00

Quax Warehouse
Filliersdreef 24
9800 Deinze
België