Terug naar inspiratie

Quax Crooz2

Met zijn eigentijdse look is de Crooz² de perfecte keuze voor jonge ouders die stijl en functionaliteit willen combineren. Deze alles-in-één kinderwagen wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een aantrekkelijke prijs. De Crooz² is verkrijgbaar in stof en lederlook in maar liefst negen prachtige Quax kleuren.

Beelden website

Go shopping in style

De Crooz² is moeiteloos op te vouwen, heeft een lichtgewicht en compact ontwerp, een verstelbare luxe handgreep in lederlook, een gemakkelijke rem en high-endurance rubberen wielen voor een soepele rit. Het vergrendelen en loslaten van de wielen gaat gemakkelijk en soepel, en de comfortverhogende vering zorgt voor maximaal comfort voor uw kleintje. Hij heeft ook een gemakkelijke toegang en een gesloten boodschappenmand, evenals een muskietennet, regenbescherming en een luiertas inbegrepen.   Al deze kenmerken maken het een ideale keuze voor ouders die het beste comfort voor hun baby en zichzelf willen.

The perfect combination of beautiful and practical
Quax crooz 14
Quax Crooz² 20
Quax crooz 6

De draagmand

De draagmand van de Crooz² kinderwagen biedt geweldige functies zoals geïntegreerde ventilatie, een geïntegreerde draagbeugel, geïntegreerde zonnekap en een verstelbare anti-refluxbodem. Hij wordt ook geleverd met een wasbare voering en een comfortabele matras is inbegrepen. Deze reiswieg is speciaal ontworpen om uw baby onderweg het beste comfort en veiligheid te bieden.

Quax crooz 8
Quax crooz 9
Quax crooz 10

De wandelwagenzitting

Het zitje van de wandelwagen heeft een zitrichting functie, zodat je kunt kiezen tussen het gezicht naar mama of papa, of het gezicht naar buiten. Het heeft ook meerdere verstelbare zitposities en een slaapstand voor dutjes onderweg. De extra oprolbare kap zorgt voor volledige verduistering wanneer dat nodig is, en de geïntegreerde ventilatie houdt je kleintje comfortabel. Bovendien is een voetenzeil inbegrepen voor nog meer warmte en gezelligheid.

Quax Zoom Features

De opties

Als je wilt, kun je alle optionele toeters en bellen toevoegen: een smartphonehouder voor het gemak, een voetenzak voor extra comfort, handschoenen voor warmte, een parasol voor bescherming tegen de zon, autostoeladapters voor een gemakkelijke overgang van de auto naar de kinderwagen, een bijpassende Quax groep 0 autostoel voor je pasgeborene, en een Isofix basis voor extra veiligheid.