Yume Natural Ash shop the look

Yume

Welkom bij Yume, waar dromen zich ontvouwen in een omhelzing van natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie. Yume, wat "Droom" betekent in het Japans, belichaamt comfort en verfijning en nodigt je uit in een oase van sereniteit. Geïnspireerd door de pracht van organische vormen en vervaardigd met uiterste zorg, is Yume een toevluchtsoord waar de meest betoverende dromen werkelijkheid worden. Met zijn zachte rondingen en doordachte ontwerp, belooft Yume een perfecte start te zijn voor de reis van jouw kleintje.

Yume Natural Ash 110 70 bed 1
Quax 15sept23 249
Quax 15sept23 155

Yume in Natural Ash

Voor zij die de tijdloze schoonheid van natuurlijke elementen waarderen, is de Yume babykamer in natural ash veneer een naadloze uitbreiding van onze geliefde bestseller Hai No Ki in Natural Ash collectie. Deze versie straalt warmte en harmonie uit door z'n rondingen en nodigt uit tot een connectie met 's werelds natuurlijke wonderen, rechtstreeks in jouw kinderkamer.

Good To Grow - Yume Junior Kit

In lijn met het doordachte ontwerp van Yume, stellen we je graag voor aan de optionele junior kit, een fantastische aanvulling die de veelzijdigheid en duurzaamheid van Yume benadrukt. Met de junior uitbreidingskit kan zowel het Yume 110 x 70 bedje als het Yume 140 x 70 bedje het bed verlengen tot wel 170 cm. Dit is een geweldige innovatie die jouw babykamer transformeert tot een plek die je kleintje begeleidt vanaf de allereerste momenten van het leven tot de leeftijd van 10 jaar.

Yume's design is a tribute to the natural curves that soothe and comfort

Hai No Ki & Yume: De Perfecte Match

Ontdek de magische wereld van Quax's Yume en Hai No Ki collecties, waar dromen en avonturen samenkomen in perfecte harmonie. Onze collecties worden verenigd door de warme en natuurlijke uitstraling van natuurlijk essenhout, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen met je favoriete stukken. Of het nu gaat om een Hai No Ki bedje gecombineerd met een Yume commode, of een Hai No Ki bureau met een Yume junior kit bed, jouw verbeelding kent geen grenzen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een betoverende wereld voor jouw kleintje, waar dromen werkelijkheid worden.

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax streven we naar het gebruik van duurzame materialen. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-uitstoot. Bovendien ondersteunen we duurzaam bosbeheer en vragen we onze leveranciers om een FSC-certificaat in te dienen. Alleen gerenommeerde leveranciers leveren hoogwaardige meubelhardware en lakken voor de afwerking.

Onze babybedden voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Elk babybed heeft afgeronde hoeken en staven met veilige tussenruimte. De materialen en vakmanschap zijn onschadelijk. Bovendien groeien de bedden mee met je kleintje.

De producenten zijn verantwoordelijk voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubels worden getest door internationaal erkende instanties volgens EN-716 voor de wiegjes en EN-12221 voor de commodes.

De Yume collectie is een symfonie van elegantie en functionaliteit voor de kinderkamer. Deze veelzijdige collectie omvat een babybed van 110 x 70 cm, evenals een 140 x 70 cm bedje dat eenvoudig kan worden omgevormd tot een zitbank, met de mogelijkheid om een optionele bedrand toe te voegen. Bovendien maakt de Yume junior kit het mogelijk om zowel het 110 x 70 als het 140 x 70 bedje te transformeren tot een ruim 170 x 70 cm junior bedje.

Daarnaast omvat de collectie een stijlvolle commode die optioneel kan worden uitgerust met een handige luierextensie. De kast met twee draaideuren biedt voldoende opbergruimte voor de kinderkamer.

Wat de Yume collectie echt uniek maakt, zijn de toevoegingen van een handig opbergtafeltje en een bijpassend kinderstoeltje. Dit maakt de kamer niet alleen functioneel maar voegt ook een vleugje speelse charme toe aan de ruimte. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Yume collectie voor de perfecte kinderkamer die met je kleintje meegroeit.