Trendy room clay shop the look

Trendy Series

Trendy, stevig & tijdloos; de Trendy serie in een notendop. Als je op zoek bent naar een moderne, tijdloze, warme en gezellige baby- en/of kinderkamer, zoek dan niet verder.

Liefdevolle Groei: Het Trendy Meegroeibedje

In het hart van onze Trendy collectie schuilt een ontroerend verhaal van liefde en groei. Het 140 x 70 Trendy bedje vormt het begin van een reis, een reis die begint als een veilige cocon voor de tere babyjaren en zich ontvouwt tot een romantische oase voor nieuwsgierige peuters. Dit bedje biedt niet alleen de geborgenheid die je kleintje nodig heeft, maar groeit ook met hen mee, met drie verschillende lattenbodemposities die zorgen voor rust en veiligheid gedurende hun groei.

Terwijl je kleintje opgroeit en de wereld om zich heen begint te verkennen, opent dit bijzondere bedje de deuren naar avonturen en verbeelding. Het voegt een vleugje magie toe aan hun dagelijkse leven. Voeg daar de optionele uitvalbeschermer aan toe, en dit bedje wordt niet zomaar een meubelstuk, maar een teder gebaar van liefde en bescherming. Het Trendy meegroeibedje is een symbool van de groei van je kind, omringd door de warmte van liefde en romantiek. Hier kan je kleintje opgroeien te midden van genegenheid en geborgenheid, met dit bedje als trouwe metgezel op hun reis door de kindertijd.

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax maken we gebruik van duurzame materialen, bijvoorbeeld geen spaanderplaat, maar Mdf met hoge densiteit gekend om zijn intrinsieke stabiliteit en sterkte. Deze platen voldoen aan de strenge E1-norm inzake formaldehyde-emissie. Ook natuurlijk hout bevat formaldehyde bevat, daarbij ondersteunen we duurzaam bosbeheer en vragen we onze leveranciers het PEFC en FSC certificaat voor te leggen. Ook aan het meubelbeslag besteden we voorname zorg. Enkel gerenommeerde leveranciers staan onder andere in voor kwaliteitsgeleiders bij de schuifladen en voor degelijke verbindingstechnieken, waaronder speciale aandacht voor excentrieken voor het verbinden van onderdelen die veel draagkracht moeten doorstaan. Quax maakt geen gebruik van zelftappende schroeven omdat deze demontage en heropbouw van meubelen tegenwerken. De lakafwerking is een ander aandachtspunt, ook hier komen slechts internationale kwaliteitsleveranciers zoals Akzo Nobel aan bod en geen lokale producenten. De producenten staan in voor de certificaten van hun producten, bijvoorbeeld EN 71-3 met attentie voor de migratie van schadelijke elementen. Trendy wordt afgewerkt met watergedragen lak met als voordelen : vergeelt niet, is geurarm, droogt snel, behoudt zijn glans langer en is beter voor het milieu.

Vormgeving speelt een belangrijke rol in de bedrijfsfilosofie van Quax. In de Trendy kamer zijn bijvoorbeeld de spijlen uitgefreesd in de mdf-plaat, wat niet alleen bijdraagt tot het speels karakter van dit gamma maar ook tot de stevigheid van de zijframes, niet te vergelijken met tradionele spijlers. Aan het onderstel is speciale aandacht besteed en is vervaardigd uit massieve beuk, waarbij kleurverschillen mogelijk zijn afhankelijk van de boom zijn habitat. Ze weerspiegelen de rijkdom van het natuurproduct en dienen bijgevolg als normaal beschouwd te worden. De afwerking van het frame met een kwaliteitsolie kunnen deze nuanceverschillen benadrukken. De charme van de natuurlijke patine is de waarborg van het natuurproduct.

De Trendy collectie bestaat uit een 120x60 cm baby bedje, een 140x70 cm met optionele bedrail en een 200x90 cm bed. Ook een commode 4 laden met optionele luierextensie en twee- of driedeurskast behoren tot de collectie. Om de collectie te vervolledigen hoort er ook een bureau met optionele laden en luierextensie alsook een nachtkastje bij; opgelet niet in alle kleuren te verkrijgen.