Hai No Ki Shop The Look

Hai No Ki Series

Deze kamer, geïnspireerd door de befaamde architect Tadao Ando, ademt de traditionele Japanse filosofie van 'nadenken over de natuur is de natuur ervaren'. Met gracieuze ovale zuilen die betoverende schaduwen schilderen en het prominente gebruik van Hai No Ki-hout, wat 'essenhout' betekent in het Japans, brengt deze kamer een gevoel van warmte en eenvoud. Veiligheid en duurzaamheid verweven zich naadloos, terwijl onze meubelstukken meegroeien met je kleintje. Elk detail weerspiegelt Quax's diepgaande verbondenheid met de natuur, wat een harmonieus toevluchtsoord tot leven brengt.

Hai No Ki for all ages natural ash

De Reis van Hai No Ki: Groeien in Stijl

Stap binnen in het betoverende rijk van Hai No Ki, een kamer die meegroeit met jouw kleintje's avontuur. Begin met het plaatsen van een babybed, waar de kiem wordt gelegd voor dierbare eerste momenten. Voeg de veelzijdige commode toe, met optionele extensie en slimme manden die naadloos dienen als lades - een perfecte samensmelting van vorm en functie.

Terwijl jouw kleintje stappen zet richting groei, zie je de Hai No Ki kamer geleidelijk transformeren. Het 140 x 70 cm bed past zich moeiteloos aan met een uitvalbeschermer, waardoor ook peuters veilig kunnen slapen. De kamer evolueert mee met veranderende behoeften, waarbij de pracht van vooruitgang wordt weerspiegeld.

Maar dit verhaal van verandering gaat verder. Til de kamer naar een hoger niveau met de introductie van de junior kit. Het 140 x 70 cm bed groeit elegant om aan de toenemende behoeften van jouw jonge avonturier te voldoen en biedt comfort gedurende hun vormende jaren. Naarmate de jeugd aanroept, verwelkomt de kamer het met open armen. Een boekenkast torent uitnodigend omhoog, klaar om te delen in leren en verbeelding. Een bureau spoort aan tot ontdekking en legt het fundament voor florerende creativiteit.

Hai No Ki, een oase die welig tiert in elke fase van het levenspad. Van de eerste tedere momenten van de kindertijd tot de levendige bloei van de jeugd, het biedt koestering en ondersteuning, en creëert een harmonieuze ruimte waar het verhaal van jouw kind zich ontvouwt met stijl en gratie.

Hai No Ki Good to Grow - Junior Kit

In het hart van de eeuwige elegantie schuilt het vermogen om het 140 x 70 cm bed te laten groeien naar 170 x 70 cm, waardoor het tot wel 10 jaar lang een trouwe metgezel is in de groei van je kleintje. Hetzelfde bed dat hun vroegste dromen wiegde, wordt nu de basis voor hun reis naar de tienerjaren.

Het Hai No Ki 140 x 70 bedje biedt een veelzijdige oplossing voor elke fase van je kleintje's groei. Het begint als een veilig gesloten babybedje, evolueert naar een open bedje voor peuters (met optionele uitvalbeschermer die apart verkrijgbaar is), en transformeert vervolgens moeiteloos naar een ruimer 170 x 70 cm junior bedje door eenvoudigweg de junior kit toe te voegen. Zo groeit hetzelfde bed dat hun vroegste dromen wiegde met hen mee op hun reis naar de tienerjaren.

Hai No Ki Black Ash
Hai No Ki Black Coat Hanger
Hai No Ki Black Ash Chest Portrait

Black Ash Wood

De Hai No Ki collectie is ook beschikbaar in zwart essenfineer wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling en tevens een warm en natuurlijk gevoel door de prachtige houtnerven. De combinatie met de moderne lijnen die terugkomen in de hele collectie maakt de Hai No Ki in Black Ash een klassieker.

Hai No Ki & Yume: a Natural Match Made in Heaven

Ontdek de magische wereld van Quax's Yume en Hai No Ki collecties, waar dromen en avonturen samenkomen in perfecte harmonie. Onze collecties worden verenigd door de warme en natuurlijke uitstraling van natuurlijk essenhout, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen met je favoriete stukken. Of het nu gaat om een Hai No Ki bedje naast een Yume commode, of een Hai No Ki kast met Yume storage table, jouw verbeelding kent geen grenzen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een betoverende wereld voor jouw kleintje, waar dromen werkelijkheid worden.

VEILIGHEID, DUURZAAMHEID & MEER

Bij Quax zetten we ons in voor duurzaamheid en veiligheid, omdat we geloven dat de gezondheid en het welzijn van jouw kleintje onze hoogste prioriteit zijn. We gebruiken alleen duurzame materialen die voldoen aan strikte normen voor veiligheid en milieu. Dat betekent dat al onze meubelpanelen voldoen aan strenge regels voor formaldehyde-uitstoot, zodat je met een gerust hart kunt genieten van een gezonde leefomgeving voor je kindje.

Onze babybedden zijn ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten. Ze hebben afgeronde hoeken en veilige tussenruimtes tussen de spijlen, waardoor je kleintje veilig en comfortabel kan slapen. We werken alleen samen met vertrouwde leveranciers die hoogwaardige meubelhardware en lakken leveren, en die voldoen aan strenge certificeringseisen, zoals EN 71-3 voor migratie van schadelijke elementen.

Dat betekent dat al onze producten grondig worden getest om te voldoen aan internationale veiligheidsnormen, zoals de EN-716 norm voor bedjes, EN-12221 norm voor luiertafels en EN-12221 voor commodes. Zo kun je met een gerust hart genieten van kostbare momenten met je kleintje, wetende dat hun veiligheid onze hoogste prioriteit is.

De Hai No Ki Collectie bestaat uit hoogwaardige materialen, waarbij de poten en spijlen van massief essenhout zijn vervaardigd, wat niet alleen stevigheid garandeert maar ook de natuurlijke uitstraling van de collectie versterkt. De panelen zijn gemaakt van gefineerde MDF, wat een duurzame basis biedt met een elegante afwerking.

Voor onderhoud adviseren wij regelmatig schoonmaken met een vochtige doek om de materialen in optimale conditie te houden.

De Hai No Ki-collectie biedt bedden in de maten 120 x 60 cm en 140 x 70 cm, beide converteerbaar naar een open bedbank. Het 140 x 70 cm bed kan worden uitgerust met een optionele uitvalbeschermer, waardoor het transformeert naar een peuterbed. Bovendien kan het 140 x 70 bed worden uitgebreid naar een juniorbed van 170 x 70 cm met de Junior Kit. Deze collectie omvat ook een juniorbed met optionele bijzettafel en een commode met één schuifdeur. De commode kan worden aangevuld met een optionele luierextensie (ook beschikbaar in een XL variant), waardoor het een perfecte luiertafel wordt die naadloos past bij je kamercollectie. Tot slot bevat de collectie een lage kleerkast met twee draaideuren en massieve spijlers. Om de collectie compleet te maken, zijn er ook nog een bureau en een boekenrek verkrijgbaar.