Hai No Ki Shop The Look

Hai No Ki Series

Deze kamer, geïnspireerd door de befaamde architect Tadao Ando, ademt de traditionele Japanse filosofie van 'nadenken over de natuur is de natuur ervaren'. Met gracieuze ovale zuilen die betoverende schaduwen schilderen en het prominente gebruik van Hai No Ki-hout, wat 'essenhout' betekent in het Japans, brengt deze kamer een gevoel van warmte en eenvoud. Veiligheid en duurzaamheid verweven zich naadloos, terwijl onze meubelstukken meegroeien met je kleintje. Elk detail weerspiegelt Quax's diepgaande verbondenheid met de natuur, wat een harmonieus toevluchtsoord tot leven brengt.

Hai No Ki for all ages natural ash

De Reis van Hai No Ki: Groeien in Stijl

Stap binnen in het betoverende rijk van Hai No Ki, een kamer die meegroeit met jouw kleintje's avontuur. Begin met het plaatsen van een babybed, waar de kiem wordt gelegd voor dierbare eerste momenten. Voeg de veelzijdige commode toe, met optionele extensie en slimme manden die naadloos dienen als lades - een perfecte samensmelting van vorm en functie.

Terwijl jouw kleintje stappen zet richting groei, zie je de Hai No Ki kamer geleidelijk transformeren. Het 140 x 70 cm bed past zich moeiteloos aan met een uitvalbeschermer, waardoor ook peuters veilig kunnen slapen. De kamer evolueert mee met veranderende behoeften, waarbij de pracht van vooruitgang wordt weerspiegeld.

Maar dit verhaal van verandering gaat verder. Til de kamer naar een hoger niveau met de introductie van de junior kit. Het 140 x 70 cm bed groeit elegant om aan de toenemende behoeften van jouw jonge avonturier te voldoen en biedt comfort gedurende hun vormende jaren. Naarmate de jeugd aanroept, verwelkomt de kamer het met open armen. Een boekenkast torent uitnodigend omhoog, klaar om te delen in leren en verbeelding. Een bureau spoort aan tot ontdekking en legt het fundament voor florerende creativiteit.

Hai No Ki, een oase die welig tiert in elke fase van het levenspad. Van de eerste tedere momenten van de kindertijd tot de levendige bloei van de jeugd, het biedt koestering en ondersteuning, en creëert een harmonieuze ruimte waar het verhaal van jouw kind zich ontvouwt met stijl en gratie.

Hai No Ki Good to Grow - Junior Kit

In het hart van de eeuwige elegantie schuilt het vermogen om het 140 x 70 cm bed te laten groeien naar 170 x 70 cm, waardoor het tot wel 10 jaar lang een trouwe metgezel is in de groei van je kleintje. Hetzelfde bed dat hun vroegste dromen wiegde, wordt nu de basis voor hun reis naar de tienerjaren.

Het Hai No Ki 140 x 70 bedje biedt een veelzijdige oplossing voor elke fase van je kleintje's groei. Het begint als een veilig gesloten babybedje, evolueert naar een open bedje voor peuters (met optionele uitvalbeschermer die apart verkrijgbaar is), en transformeert vervolgens moeiteloos naar een ruimer 170 x 70 cm junior bedje door eenvoudigweg de junior kit toe te voegen. Zo groeit hetzelfde bed dat hun vroegste dromen wiegde met hen mee op hun reis naar de tienerjaren.

Hai No Ki Black Ash
Hai No Ki Black Coat Hanger
Hai No Ki Black Ash Chest Portrait

Black Ash Wood

De Hai No Ki collectie is ook beschikbaar in zwart essenfineer wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling en tevens een warm en natuurlijk gevoel door de prachtige houtnerven. De combinatie met de moderne lijnen die terugkomen in de hele collectie maakt de Hai No Ki in Black Ash een klassieker.

Hai No Ki & Yume: a Natural Match Made in Heaven

Ontdek de magische wereld van Quax's Yume en Hai No Ki collecties, waar dromen en avonturen samenkomen in perfecte harmonie. Onze collecties worden verenigd door de warme en natuurlijke uitstraling van natuurlijk essenhout, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen met je favoriete stukken. Of het nu gaat om een Hai No Ki bedje naast een Yume commode, of een Hai No Ki kast met Yume storage table, jouw verbeelding kent geen grenzen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een betoverende wereld voor jouw kleintje, waar dromen werkelijkheid worden.

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax streven we naar het gebruik van duurzame materialen. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-uitstoot. Bovendien ondersteunen we duurzaam bosbeheer en vragen we onze leveranciers om een FSC-certificaat in te dienen. Alleen gerenommeerde leveranciers leveren hoogwaardige meubelhardware en lakken voor de afwerking.

Onze babybedden voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Elk babybed heeft afgeronde hoeken en staven met veilige tussenruimte. De materialen en vakmanschap zijn onschadelijk. Bovendien groeien de bedden mee met je kleintje.

De producenten zijn verantwoordelijk voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubels worden getest door internationaal erkende instanties volgens EN-716 voor de wiegjes en EN-12221 voor de commodes.

De Hai No Ki collectie bestaat uit een babybed 120 x 60 cm, een 140 x 70 cm omvormbaar naar een zitbank met optionele bedrand en een junior kit waardoor het bedje omgevormd kan worden naar een 170 x 70 cm bed. Verder hoort er ook nog juniorbed met optionele bijzettafel bij en een commode met één schuifdeur. De commode kan uitgerust worden met een optionele luierextensie. De lage kast is voorzien van twee draaideuren met massieve spijlers. Om de collectie af te maken hoort er ook nog een bureau en een boekenrek bij.