Cocoon Natural Oak Shop The Look

Cocoon Series

Verlang je naar ultiem cocoonen? Laat je betoveren door de Cocoon-collectie. Hier ben jij de ontwerper van je eigen oase, waar je met kleurrijke nissen naar keuze een persoonlijke stempel kunt drukken op je commode en kledingkast. Kies voor aardse tinten, een vleugje kleur, of voeg een extra dosis warmte toe. De Cocoon-kamer, vakkundig ontworpen door Quax, biedt niet alleen minimalisme maar ook de mogelijkheid om jouw kinderkamer te personaliseren met inzetbare nissen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is cocooning in stijl, jouw stijl.

Cocoon niches Instagram Reel

Be your own designer

Laat je ruimte tot leven komen met de betoverende mogelijkheden van de Cocoon's prachtig aanpasbare nissen. In deze delicate nuances van acht verfijnde kleuren schuilt de sleutel tot het creëren van een betoverende, persoonlijke sfeer voor de kamer van je kleintje.

Stel je voor dat je in een wereld stapt waarin je creatieve visie de leiding heeft, waar je jouw unieke stijl tot uiting kunt brengen met een vleugje kleur. Met de praktische nissen van de Cocoon collectie kun je moeiteloos de kamer van je kleintje transformeren tot een ruimte die de warmte van je liefde omarmt en de schoonheid van je creatieve ziel weerspiegelt. Elke kleur vertelt een verhaal, elke tint brengt een eigen sfeer met zich mee. Kies uit een palet van subtiele tonen, van zachte tinten tot diepe, rijke kleuren. Of je nu kiest voor een rustige, aardse ambiance of een levendig kleurenspektakel, deze nissen geven je de vrijheid om te creëren, te dromen en je eigen stijl tot leven te brengen.

Welkom in de wereld van Cocoon, waar jouw creatieve visie de ster is en waar je de liefde voor design met je kleintje kunt delen.

Cocoon Good to Grow - Junior Kit

Het 140x70 bed in de Cocoon-collectie is een symbool van tijdloosheid en duurzaamheid, evoluerend met je kind door drie opmerkelijke fases. Beginnend als een dicht en veilig babybedje, biedt het geborgenheid in de vroege kindertijd. Vervolgens, wanneer je kleintje groeit, kan het worden omgevormd tot een open bedje, met de optie van een uitvalbeschermer voor extra veiligheid.

Maar de ware magie onthult zich met de junior kit, waarmee het bed elegant uitrekt tot 170x70 cm. Nu wordt het een veelzijdig junior bed, compleet met een bijzettafeltje voor de dromen en avonturen van je opgroeiende kind. Het Cocoon Bed 140x70 omarmt elk stadium van je kind en weerspiegelt de reis van ouderschap met een meubelstuk dat de tand des tijds doorstaat.

Latte, Moss, Ice White, Eboni & Natural Oak

De Cocoon kamercollectie biedt keuze in overvloed met zijn vijf prachtige kleuropties: van de warme charme van Latte, de natuurlijke pracht van Moss en Natural Oak, tot de tijdloze elegantie van Ice White en de diepte van Eboni. Met deze diverse paletten is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van aardse tonen, helder wit, of rijke donkere tinten, de Cocoon collectie voorziet in jouw persoonlijke stijl en smaak, zodat de kinderkamer perfect past bij de sfeer die jij wilt creëren.

Geef je een elegante twist aan je kinderkamer met de Cocoon collectie, laat creativiteit en jouw unieke stijl samenkomen.

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax ondersteunen we duurzaamheid. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissies. Onze leveranciers beschikken over het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer. Alle productieprocessen worden aangedreven door elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen (hernieuwbare energie). Tijdens de productie wordt houtafval verzameld en gebruikt voor verwarming. De rest van de materialen wordt hergebruikt om nieuwe spaanplaten van te maken. De lakken zijn op basis van water en zonder afval. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubels zijn door internationaal erkende instanties getest op EN-716 voor de bedjes en EN-12221 voor de luierextensies.

De pootjes zijn vervaardigd uit massieve beuk. Alle andere materialen uit gemelamineerde spaanderplaat. Tenzij de zijkanten met spijlers en het lattenrooster van de bedden die uit massief hout gemaakt zijn en afgewerkt met een polyurethaan lak.

De Cocoon-collectie is een veelzijdige en elegante keuze voor de kinderkamer. Deze collectie omvat een bed van 120 x 60 cm, een 140 x 70 cm bed dat omvormbaar is tot een open bed en een ruim junior bed van 200 x 90 cm. Daarnaast biedt de collectie een commode met 3 handige laden met een open vlak bij, die kan worden uitgerust met een optionele luierextensie voor extra functionaliteit en optionele nis voor een extra personal touch. Om de collectie compleet te maken, hoort er ook een twee- of driedeurskast bij, met open vak en een lade, waar hier ook weer ruimte is voor een optionele nis. 

Bovendien, voor ouders die kiezen voor het 140 x 70 cm bed, is er ook de handige Junior Kit - 170 x 70 beschikbaar. Deze kit bevat alle benodigde stukken om het 140 x 70 cm bed om te vormen tot een ruim junior bed, inclusief een lattenbodem en een bijzettafeltje. Met de Cocoon-collectie heb je alles in handen om een kinderkamer te creëren die perfect is voor jou en je kleintje, en die langdurig aan hun zijde zal blijven.