Ashi Room Chestnut

Ashi

Ontdek Ashi - waar elegantie en groei elkaar ontmoeten. Vernoemd naar het Japanse "voetjes," legt Ashi de essentie van verbinding vast. De gratie van het midcentury modern design definieert deze collectie en harmonieert stijl en functie. Ashi, waar dromen en groei samensmelten in blijvende elegantie.

Ashi Room Chestnut 4

Serenity Steps

Een vleugje genialiteit schuilt in Ashi's monochrome aantrekkingskracht - waar de voeten naadloos harmoniëren met de constructie. De 'Serenity Steps' van de Ashi-collectie belichamen een subtiele genialiteit, waarbij monochrome esthetiek naadloos samensmelt met doordachte constructie. Deze minimalistische benadering creëert een oase van rust in de kinderkamer, waar zowel jij als je kleintje worden uitgenodigd in een serene wereld. 

De poten van deze Ashi stukken zijn een eerbetoon aan de mid-century esthetiek, waar vorm en functie in perfecte harmonie dansten. De monochrome aantrekkingskracht benadrukt de tijdloze eenvoud, waardoor ze naadloos passen in eigentijdse baby- en kinderkamers. Het is een bewijs van verfijning en zorgvuldig vakmanschap.

Kortom, de Ashi collectie brengt de geest van sereniteit en harmonie naar je kinderkamer, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen in een tijdloze dans van vreugde en tederheid.

Chestnut & Clay

Verkrijgbaar in de uitnodigende warmte van Chestnut en de tijdloze aantrekkingskracht van Clay, viert Ashi de kleuren van de natuur die koesteren. De keuze voor melamine waarborgt niet alleen duurzaamheid, maar ook het gemak van onderhoud, waarmee het de praktische behoeften van het ouderschap omarmt.

Ashi - waar comfort, stijl en functionaliteit voor jouw kleintje samenkomen.

Ashi Good to Grow - Junior Kit

Het 140x70 bed in de Ashi-collectie is een symbool van tijdloosheid en duurzaamheid, evoluerend met je kind door drie opmerkelijke fases. Beginnend als een dicht en veilig babybedje, biedt het geborgenheid in de vroege kindertijd. Vervolgens, wanneer je kleintje groeit, kan het worden omgevormd tot een open bedje, met de optie van een uitvalbeschermer voor extra veiligheid.

Maar de ware magie onthult zich met de junior kit, waarmee het bed elegant uitrekt tot 170x70 cm. Nu wordt het een veelzijdig junior bed, compleet met een bijzettafeltje voor de dromen en avonturen van je opgroeiende kind. Ashi's Groeibed 140x70 omarmt elk stadium van je kind en weerspiegelt de reis van ouderschap met een meubelstuk dat de tand des tijds doorstaat.

Veiligheid, duurzaamheid & meer

Bij Quax ondersteunen we duurzaamheid. Alle meubelpanelen voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissies. Onze leveranciers beschikken over het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer. Alle productieprocessen worden aangedreven door elektriciteit die wordt opgewekt door zonnepanelen (hernieuwbare energie). Tijdens de productie wordt houtafval verzameld en gebruikt voor verwarming. De rest van de materialen wordt hergebruikt om nieuwe spaanplaten van te maken. De lakken zijn op basis van water en zonder afval. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de certificaten van hun producten, zoals EN 71-3 met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen. Onze meubels zijn door internationaal erkende instanties getest op EN-716 voor de bedjes en EN-12221 voor de luierextensies.

De pootjes zijn vervaardigd uit massieve beuk. Alle andere materialen uit gemelamineerde spaanderplaat. Tenzij de zijkanten met spijlers en het lattenrooster van de bedden die uit massief hout gemaakt zijn en afgewerkt met een polyurethaan lak.

De Ashi-collectie is een veelzijdige en elegante keuze voor de kinderkamer. Deze collectie omvat een bed van 120 x 60 cm, een 140 x 70 cm bed dat omvormbaar is tot een open bedje, dat je kan uitbreiden met optionele uitvalbeschermer. Daarnaast biedt de collectie een commode met 3 handige laden, die kan worden uitgerust met een optionele luierextensie voor extra functionaliteit. Om de collectie compleet te maken, hoort er ook een twee- of driedeurskast bij, met handige opbergladen onderaan voor al je opbergbehoeften.

Bovendien, voor ouders die kiezen voor het 140 x 70 cm bed, is er ook de handige Junior Kit - 170 x 70 beschikbaar. Deze kit bevat alle benodigde stukken om het 140 x 70 cm bed om te vormen tot een ruim junior bed, inclusief een lattenbodem en een bijzettafeltje. Kortom; met de Ashi-collectie heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte kinderkamer in te richten.