Terug naar inspiratie

Quax x Rianne Meijer

We hebben al lange tijd bewondering voor de creativiteit en stijl van de influencer Rianne Meijer, en we zijn ontzettend blij dat we de kans hebben gehad om de kinderkamer voor haar aanstaand wondertje te voorzien. Ontdek een wereld vol speelsheid en verwondering terwijl we onthullen hoe de grappigste content creator van Instagram haar adembenemende kinderkamer heeft samengesteld. Van elegante babybedden tot speelse speelmatten, van chique kasten tot charmante boekenkasten; elk item is zorgvuldig uitgekozen om de perfecte oase te creëren voor het nieuwste lid van de Meijer-Atiya familie.

Neem een kijkje bij elk stuk en laat je inspireren om je eigen droom babykamer samen te snellen. Maak je klaar om betoverd, geïnspireerd en verrukt te worden.

En dat is nog niet alles! Na het succes van onze samenwerking voor haar baby's slaapkamer gingen we een stapje verder. We hebben Rianne ook voorzien van een speelpark en parkligger, waarmee we de wereld van vreugde voor haar kleintje verrijken. Ontdek hoe we speelsheid en comfort op perfecte wijze hebben samengebracht, en voeg een extra laag betovering toe aan Rianne's reis als ouder.

We hopen dat je inspiratie hebt gevonden en plezier hebt beleefd aan de betoverende keuzes van Rianne Meijer. Nu is het jouw beurt om jouw droom babykamer werkelijkheid te laten worden. Shop Rianne's selectie op onze website of bezoek je favoriete lokale Quax-verdeler om deze items en meer te ontdekken. We staan klaar om je te helpen jouw babykamerdromen waar te maken.