Sunday Showroom

Die knusse kinderkamer in spe, die wil je natuurlijk ook eens in het echt zien, aanraken, beleven… Of misschien liet je je oog vallen op een Quax-meubeltje, maar vind je dat enkel terug in de cataloog?

Kom dan eens langs in onze Sunday Showroom, want daar kan je elke zondag tussen 14u en 18u onze volledige collectie ontdekken. (Gesloten op feestdagen en tijdens schoolvakanties)

Waar?

Karel Picquélaan, 84
9800 Deinze, België

DOOR WERKEN IN ONZE SHOWROOM EN DE SCHOOLVAKANTIE IN JULI EN AUGUSTUS SLUITEN WIJ EVEN DE DEUREN VAN ONZE SHOWROOM.

VANAF 1 SEPTEMBER 2020 ZULLEN ONZE DEUREN WEER OPEN GAAN MET EEN GLOEDNIEUWE COLLECTIE.

STAY TUNED.

Showroom Groot 40026
Showroom Klein 40035
Showroom Klein2 40066

Over Quax

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en sfeer. Onze babymeubels staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor uw kleine kapoen. En om u te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, hebben we er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Quax Juiste Cover 2018 With Logo

De wereld van Quax, Quax in de wereld

Overal ter wereld willen ouders het beste voor hun kind. Daarom hebben al honderden winkeliers in Europa Quax opgenomen in hun aanbod. Van Frankrijk tot Spanje, van Polen tot Griekenland, Quax staat ook ver buiten België synoniem voor stijlvolle en kwalitatieve meubels en accessoires.

Vind een winkel  ›