Verzending & bezorging

Alle Quax.eu bestellingen worden verzonden via onze vast partner GLS met track&trace info. Zo kan je jouw pakket volgen tot bij te thuis.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestellingen worden geleverd via parcel of pallet via GLS of een andere vervoerders.

Locatie levering: eerste drempel, gelijkvloers.

BENELUX: 48u voor levering ontvangt u een mail van GLS met daarin de track and trace link. De zending wordt automatisch aangeboden. Wanneer u op het moment van aanbieding niet aanwezig bent, worden de goederen automatisch en kosteloos een tweede keer aangeboden, en dit de volgende werkdag. Bij afwezigheid tijdens de tweede aanmelding worden de stockagekosten en de kosten voor volgende aanlevering(en) doorbelast. Na een derde mislukte leverpoging, komen de goederen automatisch retour naar Quax, waarbij een terugbetaling van de goederen wordt voorzien, met vermindering van de eventuele stockage -, retour - en derde aanleverkosten.

Indien u, door een uitzonderlijke reden, niet in staat bent de goederen te ontvangen, vragen we ten laatste binnen 12u na ontvangst van de mail van GLS met ons contact op te nemen.

Buiten BENELUX: uw zending wordt geleverd via Dachser, de transporteur neemt via SMS of mail contact op. Hier kan u een gepaste leverdatum afspreken. Bij afwezigheid op het afgesproken moment worden de tweede aanleverkosten doorbelast. Na een derde mislukte leverpoging, komen de goederen automatisch retour naar Quax, waarbij een terugbetaling van de goederen wordt voorzien, met vermindering van de eventuele stockage -, retour - en extra aanleverkosten.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Quax stelt alles in het werk om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden, meestal is dit binnen de 3 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling laten leveren bij een parcelshop?

Verzending naar een parcelshop kan, maar is op eigen risico. Wanneer het pakket of pallet wordt geweigerd door de parcelshop en automatisch wordt teruggestuurd naar Quax, wordt enkel het product terugbetaald, rekening houdende met de staat van het product. De verzendingskosten en retourkosten worden in rekening gebracht.

Hoeveel kost het leveren van mijn bestelling?

Er zijn geen administratiekosten, bij de checkout worden de verzendkosten berekend voor jouw specifieke bestelling en bestemming.

Gratis verzending vanaf:

BE, NL, LUX, FR, AT, CZ, DE, DK, PL: €500

FR 20 CORSE, ES, PT: €800

FI, SE, NO: €1000