Bestellen

Online kopen op de Quax website is gemakkelijk. Alleen kan voorlopig niet alles online besteld worden. Om de producten te zien die wel kunnen besteld worden, kan je met de knop rechts boven, alleen maar de te bestellen producten filteren.

Is de kleur van het product op mijn beeldscherm gelijk aan de werkelijkheid?

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de realiteit; geen beeldscherm is gelijk. We trachten alle stoffen zo getrouw mogelijk weer te geven met de foto's op onze webshop. Voor alle artikelen geldt echter dat kleuren en structuren op het beeldscherm anders kunnen overkomen dan ze in werkelijkheid geleverd worden.

Ik heb een fout gemaakt bij het plaatsen van mijn bestelling, kan ik mijn order nog wijzigen?

Bestellingen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van de betaling. Tot die tijd kunnen er nog kosteloos wijzigen aangebracht worden. Eventuele extra of bijkomende kosten door het wijzigen van je bestelling worden aan jou doorgerekend.

Hoe betaal ik?

Quax.eu biedt vele vertrouwde betaaloplossingen via een beveiligde omgeving. Op dit moment accepteren wij MasterCard, Maestro, Visa, Mister Cash, Giropay, SOFORTBanking, maar ook iDEAL. Als je vanuit de winkelwagen naar de betaalopties gaat, wijst het zichzelf uit.

Hoe weet ik of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Je ontvangt van ons een e-mail waarin de bestelling bevestigd wordt.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. ( onder voorbehoud van publicatiefouten ) 

Zijn er nog bijkomende verzend- of administratiekosten?

Er zijn geen administratiekosten, bij de checkout worden de verzendkosten berekend voor jouw specifieke bestelling en bestemming.