CROOZ²

Met zijn eigentijdse look is de Crooz² de perfecte keuze voor jonge ouders die stijl en functionaliteit willen combineren. Deze alles-in-één kinderwagen wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een aantrekkelijke prijs. De Crooz² is verkrijgbaar in stof en lederlook in maar liefst negen prachtige Quax kleuren.

Conversion Collection Ad Foto 1080 X 1080 Crooz² Mei A4 Document 1
Fotos Website 2
Microsoft Teams Image 10 Edited 1
51 516 2 Blk 12
51 516 2 Blk 18
51 516 2 Mgt 18
51 516 2 Bg 6

De draagmand

De draagmand van de Crooz² kinderwagen biedt geweldige functies zoals geïntegreerde ventilatie, een geïntegreerde draagbeugel, geïntegreerde zonnekap en een verstelbare anti-refluxbodem. Hij wordt ook geleverd met een wasbare voering en een comfortabele matras is inbegrepen. Deze reiswieg is speciaal ontworpen om uw baby onderweg het beste comfort en veiligheid te bieden.

De wandelwagenzitting

Het zitje van de wandelwagen heeft een zitrichting functie, zodat je kunt kiezen tussen het gezicht naar mama of papa, of het gezicht naar buiten. Het heeft ook meerdere verstelbare zitposities en een slaapstand voor dutjes onderweg. De extra oprolbare kap zorgt voor volledige verduistering wanneer dat nodig is, en de geïntegreerde ventilatie houdt je kleintje comfortabel. Bovendien is een voetenzeil inbegrepen voor nog meer warmte en gezelligheid.

51 516 2 Mgt 15
51 516 2 Mgt 12

De opties

Als je wilt, kun je alle optionele toeters en bellen toevoegen: een smartphonehouder voor het gemak, een voetenzak voor extra comfort, handschoenen voor warmte, een parasol voor bescherming tegen de zon, autostoeladapters voor een gemakkelijke overgang van de auto naar de kinderwagen, een bijpassende Quax groep 0 autostoel voor je pasgeborene, en een Isofix basis voor extra veiligheid.

Ontdek ze allemaal

51 516 2 Et6 9
Microsoft Teams Image 10 Edited 1